Om mig

Hej!

Jonathan Gallbackan 080127

Du har nu kommit in på min/Jonathan Ashauers Blogg. Vem är Jonathan Ashauer undrar du?
Vill du ha en mer utförlig information läs nedan.
Här vill jag kortfattat bara berätta att jag är diakon i svenska kyrkan, australiensare, kommunpolitiker Kd i Ängelholms kommun,
teolog, filosof, bråkmakare, m.m. Vet ej om det var i rätt ordning… Med min blogg vill jag dela med mej av saker vilka jag under
många år har skrivit. Sådant som jag tycker är bra som t.ex. insändare, debattartiklar, teologiska/filosofiska dokument. delar med
mej av intressanta artiklar som jag hittat, om bra böcker, filmar, bilder samt funderingar kring livet och mycket annat.
Intresserad?  Läs då det som jag skrivit nedan, begrundar, tycker och tänker!

           

  Hej!

    Du finns nu inne på Jonathan Ashauers blogg.         

    Och vem är Jonathan Ashauer undrar du? 

 Kortfattat vill jag  berätta att jag är diakon i svenska kyrkan, australiensare, kommunpolitiker Kd i Ängelholms kommun,  teolog, filosof,  bråkmakare osv.        

 Vet ej om det var i rätt ordning…

  Med min blogg vill jag dela med mej av saker vilka jag under många år har skrivit  t.ex. insändare, debattartiklar, teologiska/filosofiska dokument m.m.                            

 Jag vill  också dela med mej av intressanta artiklar som jag hittat, tips om bra böcker, filmar, bilder samt mina funderingar kring livet och mycket annat. 

  Intresserad?  Läs då det som finns samlat i min blogg, begrundar,  tänker och tycker!

 En del  dokument som finns samlade häri har jag skrivit själv. Många av de är inte färdiga dvs att de bara är utkast. Därför ber jag läsaren att ha detta i baktanke eftersom slutdokumenten kan vara betydligt annorlunda än de nuvarande.

Faktum att jag själv har formulerat dokumentens innehåll  innebär inte att de tankar som finns däri är endast mina egna därför att man aldrig kan veta om de kanske är idéer sagda eller skrivna av någon annan vilka jag ”har fångat upp” och gjort om till mina egna.

Därför vill jag i all ödmjukhet uttrycka en stor tacksamhet till alla de vilka på olika sätt har hjälpt forma mina tankar till de som de är idag.

  PS      Ni som har kommit in på min blogg och läst nåt som finns där, var snäll och skriv någon kommentar om det som du har läst, annars är det väldigt svårt att veta vilka reaktioner min bloggs innehåll ha skapat hos er som läser det som finns där.

(Möjligheten att göra detta finns vid slutet på varje inlägg)

 

 

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: